• English
  • Türkçe

logo

Print
  • KURUMSAL
    • Başkanın Mesajı
    • İMİB Hakkında
    • Yönetim Kurulu
    • Denetim Kurulu
    • Genel Sekreterlik
  • PROJELER
    • Yayınlarımız
    • Türk Doğal Taş Arşivi
    • Türkiye’deki Mermer Ocakları
    • Web Sitesi (Dijital Katalog)
  • FAALİYETLER
    • Fuarlar&Heyetler
      • Yaklaşan Fuarlar
      • Gerçekleşen Fuarlar
    • Yarışmalar
      • 7. Doğal Taş Tasarım Yarışması
      • 6. Doğal Taş Tasarım Yarışması
      • 5. Doğal Taş Tasarım Yarışması
      • 4. Doğal Taş Tasarım Yarışması
      • 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması
      • Yaratıcı Endüstrilerde Farklı Vizyonlar
      • Taşı Yaşatan Tasarımlar 2013
    • UR-GE
      • Turkish Stones Cluster
      • Doğal Taş Pazarlama Takımı
      • 2023 Hedefinde Doğaltaş Güç Birliği Projesi
      • Türk Doğal Taşları Kümelenme-1
      • Türk Doğal Taşları Kümelenme-2
      • Doğal Taş Tasarım ve Dekoratif Ürünler Kümelenme Projesi
      • Doğal Taş Makine Ve Ekipmanları Kümelenme Projesi
    • Ağaçlandırma Faaliyetleri
      • Kayseri – Pınarbaşı
      • Bilecik – Vezirhan
      • Tekirdağ – Malkara
      • Diyarbakır – Çermik
  • RAPORLAR
    • İhracat İstatistikleri
    • İhracatçı Firmalar
    • Raporlar
    • Satın Almacı Listeleri
  • MEDYA
    • Yazılı Basın
    • Televizyon Haberleri
    • İnternet Haberleri
  • İLETİŞİM
facebook
linkedin
twitter
youtube

Tüm sitede arama yapabilmek için arama kelimesini giriniz:


24
MAY
2018

MARMOMAC 2018 FUARI NAKLİYE İHALESİ

nakliye

26 – 29 Eylül 2018 tarihleri arasında İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenecek olan  “Marmomac 2018 – 53rd International Trade Fair for Stone Design and Technology” fuarı ülkemiz milli iştirak organizasyonu 9. kez Birliğimizce gerçekleştirilecektir.

Türkiye Pavilyonu, fuar alanının 10. holünde 1.752,5 m2 alanda kurulacak olup, yaklaşık 55 katılımcı firmamız mermer, traverten, doğal taş gibi ürünler sergileyecektir.

Söz konusu fuara katılacak firmalarımıza ait teşhir ürünlerinin; Türkiye çıkış gümrükleme hizmetlerini, İstanbul/İzmir – Verona – Fuar Alanı gidiş nakliyesini, İtalya giriş gümrükleme işlemlerini, liman ve fuar alanı depolama masraflarını, liman masraflarını, Türkiye ve İtalya iç nakliye masraflarını, teşhir ürünlerinin sigortalanmasını ve katılımcı stantlarına teslimini, katılımcı firmalar ile irtibata geçerek firma mal ve çeki listelerinin hazırlanmasını, fuar alanı handling ve depolama hizmetlerini, en az 1 firma yetkilisinin fuar süresince fuar alanında hazır bulunmasını kapsayan teklifinizin en uygun yükleme tarihleri ile birlikte en geç 31 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 15.00’e kadar Birliğimizde olacak şekilde ve ekli şartnameye ile teklif tablosuna göre hazırlanarak, kapalı zarf usulü ile Birliğimize iletilmesi hususunda gereği rica olunur.

NOTLAR:

  1. Teklifler kapalı zarf usulü ile alınmaktadır. Zarfın üzerine teklifi veren firmanın ismi yazılıp, zarfın kapanan kısmı teklif veren firmanın imza sirkülerinde yetkilendirilmiş kişi tarafından kaşelenip imzalanmalıdır. Ayrıca zarfın üzerine zarfın ihale teklifi içerdiği ve kesinlikle açılmaması gerektiği görünür bir şekilde belirtilmelidir.
  2. Teklifler ekte bulunan Teklif Tablosu kullanılarak oluşturulacak, tabloda yer alan tüm kalemlere detaylı bir şekilde tutarlar yazılacak ve en alt kısımda toplam tutara yer verilecektir.
  3. Nakliye teklifi son gönderim tarihi 31 Mayıs 2018 Perşembe günü 15.00’e kadardır. Bu tarihten sonra Birliğimize ulaşan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  4. Tüm sorularınız için P. Canan Çağlayan ya da Can Erdem Kaya ile iletişime geçebilirsiniz.

EKLER

1) Marmomac 2018 Fuarı Nakliye Teklif Şartnamesi (7 sayfa)

2) Marmomac 2018 Fuarı Teklif Tablosu (1 sayfa)

 

Paylaşın

SON EKLENENLER

  • BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ACENTE İHALESİ
  • ÖDÜL TÖRENİ ACENTE İHALESİ
  • BREXIT SÜRECİNDEKİ GELİŞMELER
  • KATAR’DA YERLEŞİK FİRMADAN DOĞAL TAŞ TALEBİ
  • MARMOMAC 2019 ÖZEL UÇAK ORGANİZASYONU BU YIL YAPILMAYACAK
  • İŞ DÜNYASI – BLOOMBERG HT – 8 ŞUBAT 2019
  • İHRACATIN YILDIZLARI – A PARA – 8 ŞUBAT 2019
  • İNGİLTERE HEYETİ ACENTE İHALESİ
  • SÜRE UZATILDI – ÇİN HALK CUMHURİYETİ TİCARET HEYETİ KAPSAMINDA ACENTE HİZMETİ İHALESİ
  • INOSUIT PROGRAMI’NIN NİSAN DÖNEMİ BAŞVURULARI BAŞLADI
    immib-111

İletişim